THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

The royality

luni, 29 august 2011

Baieti, jos palaria!

Hello tuturor, am decis sa scriu aceasta nota pentru a-mi exprima sincera admiratie pentru baieti.
Da stiu, e cam ciudata afirmatia, dar lasati-ma sa explic:))
Cu mai mult timp in urma am asistat din intamplare la despartirea dintre un tip si o tipa. Aparent ea i-a dat papucii, iar el a stat si s-a uitat tot timpul cat ea incerca sa explice ceva ce nu puteam auzi, si ceva ce pe alta parte nici nu trebuie sa ma intereseze.
In orice caz.
Ea a vrut sa se desparta de el, el a incercat sa o intrebe cateva chestii, a luat-o de mana cerand probabil sa se mai gandeasca iar ea a izbucnit in plans si i-a tipat in fata un NU sonor!

De aici am tras si eu cateva concluzii, si mi-am pus niste intrebari oarecum retorice:

1. ok, in primul rand ea s-a despartit de el, ce avea de plangea in felul ala nu pot intelege.
As fi inteles sa planga daca vedea ca baiatului in chestiune nu ii pasa de relatia lor, dar baiatul cred ca era la fel de confuz ca mine.
2. Daca ai decis sa te desparti de un om, macar fa-o bland, subtil, delicat, ca doar esti fata, gingasia ar trebui sa fie oarecum una din caracteristicile ce te diferentiaza de baieti (in teorie), fara sa tipi in asa fel incat sa atragi atentia a intregului parc. (Adica as zice ca e cam penibil mai mult pentru ea)
3. Saracul baiat a ascultat-o tot timpul cat a incercat ea sa ii spuna motivele despartirii. Cand a vrut sa zica si el ceva, ea nici macar nu l-a lasat sa spuna trei cuvinte, ca deja a apucat-o criza.
4. L-am auzit pe baiat ca a zis ceva gen "Daca tu crezi ca nu ne potrivim atunci, te las libera sa alegi, desi imi pare rau." Mi se pare ca fraza a fost formulata cu cap, fara sa ii dea impresia fetei ca o obliga intr-un oarecare fel sa stea cu el, dar nici sa ii dea impresia ca nu-i pasa, si pana la urma, tot ea a fost cea indignata care a izbucnit in lacrimi.

Bine, as mai avea vreo cateva alte sute de nelamuriri cu privire la acest episod, dar scopul meu a fost sa ii felicit pe baieti din acest punct de vedere.
Daca o fata nu e interesata de ei, nu stau in depresie cu lunile;
daca o despartire este in aer, au destula maturitate cat sa stea sa asculte si sa o lase pe fata sa decida ce este mai bine.
Imi place ca majoritatea nu obisnuieste sa zica " Te iubesc " ca semn de punctuatie, ci atunci cand o zic, chiar inseamna ceva.
Si sunt destul de tari incat sa infrunte despartiri, fericire, sau suferinte cu pieptul deschis, si incercand sa se ridice, nu baricadandu-se in camera lor, inchizand usa, mancand ciocolata si tipand tuturor celor care incearca sa le dea un sfat "Nimeni nu ma intelege."
Nu fac niciodata constatari prin care asteapta ca partenera sa ii contrazica gen:
- Astazi parul imi sta ca naiba (desi ai stat 5 ore in fata oglinzii)
- Ce grasa sunt! ( Pai daca nu te simti tu increzatoare, cine sa te contrazica...)
- Cred ca sunt cea mai urata fata de pe planeta! ( Si chiar daca ar fi, baiatul acela vrea sa stea cu tine, care e problema?)
Bine si ar fi multe altele.

In concluzie, prin prezenta nota, as vrea sa le spun un calduros multumesc si felicitari baietilor care ne suporta frustrarile, nesigurantele, toanele si depresiile mereu iminente:))

0 comentarii: