THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

The royality

sâmbătă, 11 decembrie 2010

In primul rand, bine v-am gasit.

Prima mea postare, primele randuri scrise in blogul "A princess diary"... trebuie sa recunosc ca sunt putin  emotionata.
Am ales acest  nume pentru ca sunt sigura ca in fiecare fata se ascunde o printesa, cum si in fiecare baiat se ascunde un print gata sa infrunte adversitatile pentru iubita lui printesa.(Este putin cam prea romantic, dar cred ca este un mode destul de vesel de a privi viata). 
As vrea ca voi, dragii mei cititori, sa intelegeti ca orice s-ar intampla in viata trebuie sa fim mereu la inaltime, mereu cu capul sus, exact ca o persoana de sange albastru. Trebuie sa fim regii propriei vieti, sa putem sa infruntam viata cu zambetul pe buze, si o eleganta care sa ramana in amintirile celor care ne-au cunoscut. Sunt sigura ca multi dintre voi aveti persoane prezente in viata voastra pe care le apreciati pentru diferite motive, si sunt la fel de sigu
ra ca uneori v-ati dori sa fiti ca ele. Si cine va opreste sa fiti ceva ce va place? Cine va opreste sa urmariti acel model? Raspunsul la aceasta intrebare este foarte des: "nu pot sa fiu ca el/ea", dar nimeni nu spune sa fiti o copie, trebuie sa fiti cine va doriti, dar in felul vostru propriu. Cum am spus, fiti stapani pe viata voastra, pe decizii, si daca nu sunteti, sper ca prin acest blog sa va pot ajuta sa intelegeti cine sunteti, si cum sa fiti o persoana buna, o persoana care stie sa vada partea plina a paharului. Desigur... nu sunt perfecta nici eu, pentru ca nimeni nu e, dar putem sa impartasim idei si experiente de viata. Avand in vedere ca viata este destul de lunga si grea, este mai bine sa o infruntam impreuna, pentru a putea invata mai multe, pentru a putea invata din greselile altora, sau din cele proprii, trebuie sa ne autocriticam, este mult mai constructiv decat sa critici pe altii.
Fiti mereu mandri de ceea ce sunteti, treceti peste obstacolele vietii, si fiti mereu toleranti si buni.

Deci dragii mei, daca cititi, si vreti sa vorbesc despre un subiect anume lasati-mi un comentariu, as fi foarte bucuroasa sa impartasim experiente.

0 comentarii: